Naar onze startpagina    aanvraag informatie

Trouwen op unieke trouwlocatie in Rotterdam

last update: 22 november 2019

Valid HTML 4.01 Transitional
Letterlijk het huwelijksbootje ingaan: trouwen op de driemaster Amazone, vervolgens receptie, diner en huwelijksfeest aan boord varend door de haven van Rotterdam. Informatie over deze bijzondere trouwlocatie ?
0622-787207.
Of je stuurt een mailtje naar info@partyschepencentrale.nl
en je ontvangt alle informatie thuis.

Trouwen in hartje Rotterdam Aanstaande bruidsparen worden van harte uitgenodigd een kijkje aan boord te nemen.
De trouwceremonie vindt plaats op een fantastische locatie in hartje Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug.
Bij mooi weer kan de huwelijksvoltrekking aan dek plaatsvinden. Trouwen met de skyline van Rotterdam, Hotel New York en de Erasmusbrug als achtergrond. Een onvergetelijke gebeurtenis !!

Vervolgens varend feesten en culinair verwend worden.
Hun bruiloft kan niet meer stuk Even voorstellen
Eigenaren van de Amazone zijn Ada Degeling en Rob van der Laan Bouma. Zij zijn ook de eigenaren van de "Partyschepencentrale/Rederij Halfland".
Rob is jullie kapitein en Ada is jullie party-leiding. Met haar crew verzorgt zij de ceremonie en de verdere feestelijkheden aan boord.
Met Ada en Rob wordt jullie bruiloft tot in de details vooraf doorgesproken zodat alles verloopt zoals jullie dat willen.
Driemaster Amazone op haar vaste ligplaats in de Veerhaven Rotterdam Driemastzeilschoener "Amazone"
De Amazone is in 1929 in Waterhuizen (Groningen) bij de werf Van Diepen van stapel gelopen. Een zeilende vrachtvaarder met name bestemd voor de vaart op Scandinavië.
Na jaren in de vrachtvaart actief te zijn geweest dreigde de sloper voor dit prachtige schip. Wij (Ada en Rob) zagen de historische waarde, de schoonheid van het toen in verval geraakte schip en de mogelijkheden.
Bruidsboeket Trouwlocatie Rotterdam
Na een volledige renovatie en herbouw is de Amazone nu, met behoud van haar klassieke lijnen, één van de top-zeilschepen in Nederland ingericht voor de ontvangst van grotere gezelschappen.
De Amazone is officiële trouwlocatie in de gemeente Rotterdam. De gemeente-ambtenaar of de door jullie gekozen BABS (buitengewoon ambtenaar, wij geven graag advies) voltrekt jullie huwelijk aan boord.
Trouwlocatie in vogelvlucht. Veerhaven Rotterdam Trouwen in hartje Rotterdam
Jullie trouwen in het centrum van Rotterdam aan de rivier aan de voet van de Erasmusbrug. Meer specifiek: in het "Pontegat". Gelegen tussen de Koninklijke Zeilvereniging "De Maas" en het Wereldmuseum. De plek biedt een facinerend uitzicht op de vernieuwde skyline van Rotterdam.
Het Pontegat is onderdeel van de Veerhaven; verzamelplaats van historische zeegaande zeilschepen. Een prima ambiance voor jullie bruiloft in Rotterdam.
Bruidspaar tijdens huwelijksvoltrekking aan boord Amazone Jullie bruiloft
Hoe zou het kunnen zijn ? De trouwplechtigheid aan boord in de middag, daarna de trossen los voor een mooie vaartocht met de famillie en speciale genodigden. Diner varend door de haven van Rotterdam. Rond een uur of zeven meren we af voor de receptie (tot 150 genodigden). Vervolgens steken we weer van wal voor een spetterend varend feest met scheepsmuzikanten, een dj of swingende band.
Ander idee ? Laat het ons weten !
Trouwen in Rotterdam op de Amazone: ook een culinair feest. Eten en drinken
Jullie verzorging is in handen van onze eigen keukenbrigade. Geen externe catering die pre-fab aan boord wordt bezorgd.
In onze kombuis ligt de nadruk op verse bereiding. Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk biologische en duurzame produkten die passen bij het seizoen. Jullie gasten zullen verrast zijn !
Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid buffet met feestelijk dessert. Op de Amazone gaat het om jullie bruiloft. Wij zijn er om die vorm te geven.
Amazone benedendeks En hoe zit het met het weer als jullie trouwen ?
Uiteraard gaan we uit van een stralend zonnige dag. Maar dat kan ook anders zijn. Geen probleem ! De trouwceremonie vindt dan plaats in de sfeervolle grote lounge benedendeks.
Het weer kan ook zodanig zijn dat niet kan worden gevaren door bijvoorbeeld te veel wind of mist. Ook daarmee valt jullie bruiloft niet in duigen. Diner, receptie en feest worden dan stilliggend gevierd.
Band aan dek tijdens trouwfeest aan boord van partyschip in Rotterdam Informatie over trouwen in Rotterdam op de Amazone:

Trouwlocatie Amazone
Partyschepencentrale/Rederij Halfland
Leuvehaven 68 3011 EA Rotterdam
0622-787207
info@partyschepencentrale.nl

Partyschepen met thuishaven Rotterdam    Rondvaarten voor groepen in Rotterdam    Bedrijfsuitstapjes
Home    aanvraag informatie

Driemaster Amazone, Eelkmanstraat 43 3084 PD Rotterdam
0622-78 72 07

info@partyschepencentrale.nl